Krizmanić domaći med

Domaći med - Izvrstan omjer cijene i kvalitete

Dostava za iznose preko 50,00 € na području grada Zagreba besplatna!

Cvjetni med

Domaći med cijena - Pogledajte i naručite!

Cvjetni med ili med livada kako ga popularno zovemo je vrsta meda koja nema specifičnu biljku koja mu daje aromu nego njegov okus i boja variraju zavisno od bogatstva cvijeća na livadi gdje su pčele sakupljale nektar. U livadnom medu može prevladavati jedna biljka ali ne sa više od 50% udjela jer se onda više ne radi o livadnom medu. Svojstva ovog meda su široka kao i njegovi sastojci, vrlo je čest u svakodnevnoj uporabi zbog svoje popularnosti vrlo često kada kažemo med mislimo baš na livadni med. Cvjetni med dolazi u pakiranjima od 900, 450 i 300 grama.

Cvjetni med ili livadni med je med od raznog livadnog cvijeća. Cvjetni med je svijetle boje, vrlo blagog mirisa i okusa. Preporuča se za djecu u razvoju, kod prehlada, gripe, alergija, te za jačanje imuniteta.

Cijene: 900g/9,00€ ― 450g/5,00€ ― 300g/3,00€ 900g/9,00€ 450g/5,00€ 300g/3,00€

Bagremov med

Domaći Bagremov med 900 grama  - Pogledajte cijenu i naručite!

Bagremov med vrlo sporo kristalizira tako da mjesecima može ostati u početnoj tekućoj formi. Najveća prednost bagremovog meda je ta što se bagrem ne zaprašuje pesticidima a u punom cvatu njegov miris obuzima pčele u toj mjeri da samo njega i sakupljaju, izbjegavajući tako druge biljke čime se postiže vrhunska čistoća nektara bagrema. Bagrem cvjeta početkom mjeseca svibnja i zbog svojih kvaliteta se svrstava među najcjenjenije sorte prirodnog meda. Bagremov med dolazi u pakiranjima od 900, 450 i 300 grama.

Domaći med od bagrema je izrazito svijetle žućkaste boje, vrlo blagog mirisa i okusa. Vrlo je učinkovit kod smanjenja stresa i smirivanja živčanog sustava radi čega je preporučljivo koristiti ga uz čaj od kamilice čime se taj efekt dodatno izražen.

Cijene: 900g/11,00€ ― 450g/6,00€ ― 300g/4,00€ 900g/11,00€ 450g/6,00€ 300g/4,00€

Lipov med

Domaći Lipov med 900 grama - Pogledajte cijenu i naručite!

Med od lipe je izrazito bistar, gotovo bezbojan vrlo blagog mirisa i okusa. Lipov med se najviše preporuča kod kašlja i prehlada te poput lipovog čaja kod problema sa bubrezima i grčevima u mišićima (pospješuje znojenje i mokrenje). Treba istaknuti da zbog svojih sastojaka ovaj med kao niti lipov čaj nije preporučljivo konzumirati osobama koje imaju problema sa srcem. Lipov med vrhunske kvalitete, po vrlo povoljnim cijenama dolazi u pakiranjima od: 900, 450 i 300 grama.

Lipov med je izrazito bistar, gotovo bezbojan vrlo blagog mirisa i okusa. Lipov med se najviše preporuča kod kašlja i prehlada te poput lipovog čaja kod problema sa bubrezima i grčevima u mišićima (pospješuje znojenje i mokrenje). Lipov domaći med cijena:

Cijene: 900g/10,00€ ― 450g/5,00€ ― 300g/3,50€ 900g/10,00€ 450g/5,00€ 300g/3,50€

Med od kestena

Med od kestena 900 grama - Najbolji med iz cijele Hrvatske.

Kestenov med je najrazličitiji od svih poznatijih vrsti meda. Njegova specifična tamno crvenkasta boja i intenzivan okus koji je često i gorkast čine ga lako prepoznatljivim u svijetu meda. Proizvodnja kestenovog meda spada među najzahtjevnije, zbog ograničenog područja paše pčela (šume kestena nisu toliko zastupljene kao druge kulture) te zbog vremenskih uvjeta u lipnju i srpnju (visoke temperature) kestenov med je potrebno vrcati što prije. Ovaj med vrlo teško kristalizira, usprkos višem postotku peludi. Kestenov med - Najbolji med iz cijele Hrvatske dolazi u pakiranjima od 900, 450 i 300 grama.

Med od kestena je tamno crvenkaste boje i intenzivnog okusa koji je često i gorkast. Ovaj med ima svojstva blagog antiseptika pa je pogodan za primjenu kod problema sa želucem i crijevima, najbolje paše sa čajem od kamilice, šipka i stolisnika.

Cijene: 900g/12,00€ ― 450g/6,00€ ― 300g/4,00€ 900g/12,00€ 450g/6,00€ 300g/4,00€

Šumski med

Domaći Šumski med 900 grama - Pogledajte cijenu i naručite!

Šumski med ili medljikovac je med tamno crvenkaste boje, vrlo intenzivnog okusa i mirisa. Ovaj med ne potječe od cvjetnog nektara, već se dobiva iz medljike. Medljika ili medna rosa je slatka, ljepljiva masa, izuzetno bogata ugljikohidratima koju izlučuju lisne uši, koje se hrane sokom drveća. Šumski med je visoko kvalitetan med, med bogat mineralima i antioksidansima, te ima antibakterijska i protuupalna svojstva. Budući da šumski med sadrži manje šećera od nektarnog meda preporučuje se za grlobolju i za dijabetičare. Šumski med ima izvrstan omjer cijene i kvalitete, a dolazi u pakiranjima od 900, 450 i 300 grama.

Šumski med ili medljikovac je med tamno crvenkaste boje, vrlo intenzivnog okusa i mirisa. Medljikovac je visoko kvalitetan med, med bogat mineralima i antioksidansima, te ima antibakterijska i protuupalna svojstva. Preporučuje za grlobolju i za dijabetičare.

Cijene: 900g/12,00€ ― 450g/6,00€ ― 300g/4,00€ 900g/12,00€ 450g/6,00€ 300g/4,00€

Propolis

Propolis - Pogledajte cijenu i naručite!

Propolis posjeduje snažna antibakterijska svojstva, ali za razliku od antibiotika on nema nikakve nuspojave, on je prirodni antibiotik. Vrijedno je naglasiti da bakterije ne stvaraju otpornost na propolis i da njegovo djelovanje može biti i preventivno i klasično, na primjer primjena kod uznapredovale infekcije ili manje rane. Propolis je dostupan u cijeloj Hrvatskoj, u pakiranju od 20 ml.

Propolis posjeduje snažna antibakterijska svojstva, ali za razliku od antibiotika on nema nikakve nuspojave, on je prirodni antibiotik.

Cijena: 20ml/4,00€ 20ml/4,00€

Matična mliječ

Matična mliječ - Pogledajte cijenu i naručite!

Matična mliječ ili pčelinje mlijeko je proizvod lučenja mladih pčela. To je homogena gusta, neprozirna, kremasta tvar bijele do blijedo žućkaste boje. Ima karakterističan oštri miris i specifičan kiselo-slatki okus. Djelovanje matične mliječi je raznoliko, a najbolje se koristi kao dodatak prehrani. Matična je mliječ bogata aminokiselinama, lipidima, šećerima, vitaminima te proteinima. Ona sadrži visoke razine vitamina D i E, a sadrži i velike razine željeza i kalcija.

Matična mliječ je homogena gusta, neprozirna, kremasta tvar bijele do blijedo žućkaste boje. Ima karakterističan oštri miris i specifičan kiselo-slatki okus. Matična je mliječ bogata aminokiselinama, lipidima, šećerima, vitaminima te proteinima. Ona sadrži visoke razine vitamina D i E, a sadrži i velike razine željeza i kalcija.

Cijena: 10ml/24,00€ 10ml/24,00€

Svijeća od voska

Svijeća od pčečinjeg voska - Pogledajte cijenu i naručite!

Svijeća od pčelinjeg voska je svijeća prirodne boje i mirisa. Svijeće od voska nisu štetne za okolinu i ne sadrže umjetne boje i mirise, poput parafinskih svijeća. Naše svijeće izrađujemo od 100% prirodnog, pčelinjeg voska, bez ikakvih aditiva i kemikalija. Svijeće su hipoalergijske, u njima nema alergena, te su sigurne osjetljivim osobama i osobama s alergijama. Svijeće od pčelinjeg voska prilikom izgaranja ne dime, te puno duže gore, jer imaju visoku točku topljenja.

Svijeća od pčelinjeg voska je svijeća prirodne boje i mirisa. Svijeće od voska nisu štetne za okolinu i ne sadrže umjetne boje i mirise, poput parafinskih svijeća. Naše svijeće izrađujemo od 100% prirodnog, pčelinjeg voska, bez ikakvih aditiva i kemikalija.

Cijena: 2,00€ 2,00€

Pletena svijeća

Pletena svijeća od pčelinjeg voska - Pogledajte cijenu i naručite!

Pletena svijeća od voska - prirodna raskoš boje i mirisa. Ne sadrže štetne kemikalije, umjetne boje ili alergene, čineći ih sigurnima za osjetljive osobe. Osim toga, ove ekološke svijeće ne stvaraju dim i imaju dulje trajanje zbog visoke točke topljenja. Izrađene su isključivo od 100% prirodnog pčelinjeg voska, bez dodataka. Uživajte u ekološki prihvatljivom svjetlu koje ne šteti okolišu i nudi čistu, mirisnu atmosferu.

Pletena svijeća od voska - prirodna raskoš boje i mirisa. Ne sadrže štetne kemikalije, umjetne boje ili alergene, čineći ih sigurnima za osjetljive osobe.

Cijena: 3,50€ 3,50€
info: 099/220-6902
pčelarstvo Krizmanić